Політична реклама

Львів'янам покажуть нове британське кіно. Програма

1554 0
Фестиваль «Нове британське кіно» триватиме з 20 по 25 листопада у Львівському Палаці Мистецтв, вул. Коперника, 17. Цього року до основної програми фестивалю увійшли п’ять фільмів.

«Зламані» - кіно-дебют знаного театрального режисера Руфуса Норріса, якому вдалося залучити таких акторів, як Тім Рот та Кілліан Мерфі.

Зірковим складом також може пишатися історична драма «Таємничий Альберт Ноббс» – роль Глен Клоуз у цьому фільмі багато критиків визнали найкращою в кар'єрі акторки.

Відома режисерка Андреа Арнольд для своєї адаптації класичного британського роману – «Буремний перевал» – навпаки, вирішила залучити незнаних, та навіть – непрофесійних акторів.

«Самозванець» – документальний хіт цього року, призер кінофестивалів у Санденсі та Майамі. Ця правдива історія викрадача особистостей не поступається жодному голівудському трилеру.

«Тиранозавр», написаний та знятий відомим актором Педді Консідайном, став одним з найяскравіших дебютів року. Режисер отримав «британський Оскар» – премію BAFTA за «Видатний дебют», а актори-виконавці головних ролей - численні оплески критиків.

Програма:

20 листопада: 17:00 - «ЗЛАМАНІ»
19:20 - «САМОЗВАНЕЦЬ»

21 листопада: 17:00 - «БРИТАНІЯ. КОРОТКО»
19:20 - «БУРЕМНИЙ ПЕРЕВАЛ»

22 листопада: 17:00 - «ТИРАНОЗАВР»
19:20 - «ТАЄМНИЧИЙ АЛЬБЕРТ НОББС»

23 листопада: 17:00 - «БУРЕМНИЙ ПЕРЕВАЛ»
19:20 - «БРИТАНІЯ. КОРОТКО»

24 листопада: 17:00 - «ТАЄМНИЧИЙ АЛЬБЕРТ НОББС»

25 листопада: 17:00 - «ЗЛАМАНІ»

Ціна квитка : 15 грн. Квитки можна купити в касі кінотеатру Палацу мистецтв.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!