Львів’янам покажуть нову кінобіографію Грушевського

1807 0
Завтра, 15-го грудня, у межах вшанування ювілею діяча відбудеться презентація та перегляд фільму «Михайло Грушевський», частину якого знімали у Львові.
Фото: 1tv.com.ua

Фото: 1tv.com.ua

Сюжет документальної стрічки із серіалу «Гра долі» розповідатиме про найбільш плідні творчі роки видатного історика, громадського діяча та політика.

Підготовка до фільму тривала понад три роки, а зйомки проводилися взимку цього року у Києві та Львові. Зокрема, деякі сцени стрічки відбуваються в книгозбірні ЛНУ.

Читайте також: До дня народження Михайла Грушевського. 10 фактів

«Презентація у Львові – це продовження вшанування ювілею Михайла Грушевського, адже все своє життя Грушевський усіма силами намагався засипати провалля, що витворилося між синами однієї землі, розділеної між двома імперіями», - зазначають організатори.

Переглянути кінобіографію можуть усі охочі завтра, 15-го грудня, в головному читальному залі Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка. Розпочнуть презентацію о 15:00.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!