Львів’янам покажуть полароїд-книгу про мандрівки

2134 0
У четвер, 3 липня, о 19:00 у Львові стартує виставки полароїд-фотографії Романа Барабаха під назвою «Книга спокою». Вона присвячена мандрівкам, красі рідного краю і душевному спокою.
Фото організаторів

Фото організаторів

Роман народився і працює у Львові, випускник Львівської національної академії мистецтв. На його фото представлені спокійні мотиви, пейзажі та поєднані з ними візуально й змістовно портрети – все те, що зустрічає на своєму шляху мандрівник. Світлин стилізовано під сторінки із щоденника.

Світлини експозиції зроблені на старенький Polaroid моделі SX-70. Про вибір техніки полароїд, автор говорить: «Полароїд для мене це не просто фотографія, це такий собі маленький клаптик реальності, який можна одразу отримати і забрати з собою ще коли ти бачиш те, що знімаєш. Лише один єдиний, неповторний екземпляр – в цьому його родзинка».

Відкриють виставку у «Кав’ярні Леваковського» (площа Катедральна, 3) о 19:00;тел. 032 235 88 22.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!