Львів’янам покажуть «Україну у портретах»

2463 0
Із 25 січня львівська у Львівському палаці мистецтв триватиме виставка картин художниці Галини Константюк «Україна у портретах».
фото: www.facebook.com

фото: www.facebook.com

Експозицію складуть полотна, де за вигаданими героями ховаються реальні люди  знайомі чи перехожі образи, які за лічені хвилини запам'ятовуються. «Кожен портрет наповнений особливим характером, настроєм та має свою унікальну історію. Дивлячись на героїв неможливо не відчути і не уявляти життєвий шлях людини, яка зображена на полотні. Більшість робіт цієї виставки мають народну тематику, яка передає дух і красу українських дівчат», – йдеться в описі виставки.

Зазначимо, що образ жінки – домінуючий у творчості львівської художниці Галини Константюк. Сумні чи зажурені, радісні чи романтичні – кожен із них привертає увагу яскравою, притаманною львівській школі живопису, декоративністю. Тільки іноді «чарівниці» Галини Константюк дивляться просто на глядача – переважно вони самозаглиблені, а їхній погляд зведений до небес.

Відкриття виставки – 25 січня о 16:00. Експозиція діятиме до 8 лютого.

Додамо, що вартість квитків у Львівському палаці мистецтв складає 20 грн (пільговий – 10 грн). Заклад працює щодня, окрім понеділка, із 10:00 до 18:30.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!