Львів'янам пояснили, чому на Різдво автобуси не виїхали на маршрути

2973 1
Основна причина відсутності громадського транспорту у Львові 8 січня – поганий технічний стан машин через морози.
фото: Igor Zinkevych / facebook

фото: Igor Zinkevych / facebook

У Львові провели службове розслідування щодо відсутності громадського транспорту на маршрутах міста 8 січня. Згідно з результатами розслідування, головною причиною відсутності транспорту став поганий технічний стан машин через сильні морози.

За інформацією управління транспорту ЛМР, невиїзд автобусів на маршрути 8 січня був спричинений:

ЛК АТП-1: 14 т/з – замерзло паливо, 6 т/з – замерзла пневмосистема.

ТзОВ «Фіакр Львів»: 21 т/з – замерзло паливо, 3 т/з – замерзла повітряна система, 6 т/з – замерз антифриз, 1 т/з – замерзла система охолодження, 1 т/з – не завівся, 1 т/з – захворів водій, 1 т/з – ремонт двигуна.

ТзОВ «Міра і К»: 26 т/з – замерзло паливо, 1 т/з – капітальний ремонт, 1 т/з – замерзла повітряна система, 1 т/з – замерз тосол.

ПАТ «ЛАТП 14630»: 17 т/з – замерзло паливо, 13 т/з – відсутній водій, 9 т/з – замерзла повітряна система, 4 т/з – несправні підшипник, підвіска, електрообладнання, 3 т/з – не заводився (виїхали пізніше), 2 т/з – несправний двигун, 2 т/з – несправні двері (виїхали пізніше), 1 т/з – несправний стартер, 1 т/з – після ДТП.

ТзОВ «Успіх БМ»: 10 т/з – несправність паливної системи, 2 т/з – замерзла повітряна система, 3 т/з – замерзання дверей.

Нагадаємо, на зимові свята львів'яни мали труднощі з пересуванням по місту на громадському транспорті: 7-го січня на маршрути не виїхало понад 400 автобусів, наступного дня на 19-ти маршрутах не було жодної одиниці.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
3 Лютого, 2017 09:31
Олена Зима не прийшла раптово. Прогноз погоди зазделегідь попереджав про морози.Безвідповідальне відношення до техніки, пофігізм,отримання ліцензій за хабарі,відчуття повної безнаказаності- це основні причини не виходу автотранспорту на маршрути. ЛМР ЗОБОВ"ЯЗАНА переглянути умови надання ліцензій та ввести штрафні санкціі за вихід на маршрути менш ніж 90% автотранспорту. Крім того ЛМР зобов"язана переглянути умови отримання ліцензій,відмовитись від хабарів та запросити до конкурсу міжнародні компанії.Знаю,що поляки та чехи були дуже зацікавлені.Андрію Івановичу Садовий беріть приклад з мера міста Контоп, який вирішив проблему з перевізниками за тиждень,нетільки не підняв переїзд до 5 грн.,як вимагали перевізники,а зменшивши його з 3-х до 2,5 грн.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!