Львів’янам презентували новинку Audi Q7. Три цікаві факти

2982 0
Нещодавно у Львові відбувся унікальний захід - Audi Q7 Challenge. Любителі бренду чотирьох кілець мали змогу «прокатати» новинку і відчути машину в дії. Tvoemisto.tv пропонує 3 цікаві факти про автівку та дійство.

В  автосалоні Audi Центр Львів на Липинського гості заходу випробували в дії довгоочікуваний новий Audi Q7.

1. Спражній тест-драйв показав увесь потенціал нового автомобіля. Висококваліфіковані інструктори допомагали учасникам тест-драйву випробовувати нові можливості новинки на колесах.

2. Цікавим є те, що інженерам вдалося зменшити вагу автомобіля на 325 кілограмів за рахунок використання нових матеріалів та елементів. Сьогодні на український ринок новий Audi Q7 постачають із двома типами двигунів.

3. Окрім зовсім іншого дизайну, внутрішнього та зовнішнього екстер'єру, автомобіль став ще більше технологічно насиченим. Це дало можливість комфортніше та динамічніше відчувати автомобіль, а також зменшило витрати палива.

Детальніше про захід та новий автомобіль дивіться у відео:

На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!