Політична реклама

Львів'янам презентували найочікуванішу кінопрем'єру сезону "Тіні незабутих предків"

1721 0
Нарешті львів’яни можуть переглянути в кінотеатрах одну з найочікуваніших прем’єр сезону – «Тіні незабутих предків».

У прокат вийшов фільм українського режисера Любомира Левицького, який набув популярності ще весною і прем’єру якого цьогоріч вже двічі відкладали. Містичний трилер «Тіні незабутих предків» без перебільшення став найгучнішою кіноподією року.

17 листопада у Планеті Кіно IMAX львів’яни мали нагоду не лише переглянути  фільм, а поспілкуватися з його творцями.  Українське кіно з українським акторами та українським краєвидами не залишило байдужим українського глядача.

У сюжеті фільму поєднали студентські історії з містикою карпатських мольфарів. Таким чином, за словами режисера, вони хотіли зняти молодіжне розважальне кіно на голівудський манер для аудиторії віком 16 – 35 років.

«Це звичайне кіно – звичайний жанровий фільм для молоді,  зроблений у своїй ніші і якісно.  Фільм знятий для того щоб всі отримали гарний настрій. Ми не хочемо нікого вчити цим фільмом, вносити якусь філософію. У цьому фільмі є мораль,  і хто хоче цю мораль побачити, він її побачить», - розповів режисер стрічки Любомир Левицький.

Фільм вийшов з рекордною для України копією– близько 100 кінотеатрів. Це, за словами творців, свідчить про голод українців до свого кіно.

Цього тижня львів’яни можуть переглянути «Тіні незабутих предків» у Планеті Кіно IMAX 18, 19 та 20 листопада. Вартість квитків в залежності від сеансу становить 30 – 75 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!