Політична реклама

Львів’янам презентуватимуть російський концептуальний живопис

2702 0
Виставку російського художника-провокатора Васі Ложкіна відкриють сьогодні, 28 лютого, о 19:00 у музеї сучасного мистецтва «САЛО».

Картини російського культурного скандаліста Олексія Куделіна, він же Вася Ложкін, протягом місця показуватимуть усім львівянам та гостям, яким небайдуже сучасне мистецтво. Експозиція під назвою «Мартовскіє коти» вміщає в себе понад 60 іронічно-метафоричних полотен, які об’єднують персонажі одного типу. «Морські котики. Вид з шолому» і «Семеро козенят. Вид з вовка» - жителі одного містечка – Кобилозаводська. За задумом автора, прототип вигаданого поселення – будь-який індустріальний район міста. Ідеї робіт народжуються у художника в електричці й ілюструють те, що часто відбувається в дійсності, але нерідко залишається за кадром. У планах Васі Ложкіна – зробити своїх «картинних» героїв мультиплікаційними.

Окрім тваринно-концертуального мистецтва «Мартовських котів», у рамках відкриття виставки відбудеться концерт харківського гурту «Оркестр ЧЕ». Виступи музикантів - це поєднання кіберпанківських текстів, музики та театру, що складно окреслити якимось рамками. Така мистецька суміш вдало поєднується із метафоричними роботами Васі Ложкіна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!