Львів’янам презентують нову колекцію Оксани Караванської: деталі

3582 0
25 червня в рамках фестивалю «Alfa Jazz Fest» на території Митрополичих садів, що є частиною комплексу львівського собору Святого Юра, відбудеться показ нової колекції вечірніх суконь української дизайнери Оксани Караванської під назвою «Український Haute Couture».

Як уже повідомляло Tvoemisto.tv, уперше цю колекцію побачать 22 травня у Франції – в місті-сателіті Парижа Санліс. Оксана Караванська присвячує її видатним українським жінкам у світовій історії,  зокрема доньці князя Ярослава Мудрого – королеві Франції Анні Ярославні, яка заснувала абатство Святого Венсана в Санлісі.

Читайте: Люди Твого міста: Оксана Караванська про моду та не галицький Львів

Минулого року Митрополичі сади у Львові були відкриті для гостей спеціально до показу колекції Караванської «Vyshyvanka Couture Третього Тисячоліття». Сьогодні вона буде презентована у Парижі на Благодійному вечорі, організованому Українським Католицьким Університетом.

Кожна вишиванка з цієї колекції існує в єдиному екземплярі. Для «Vyshyvanka Couture Третього Тисячоліття» дизайнерка шукає старі аутентичні вишиванки по різних регіонах України, на основі яких створює власні витвори, використовуючи нову тканину і сучасні технології. Для показу в Парижі Оксана Караванська також підготувала нові моделі.

Читайте також: Що вдягнути. 7 львівських брендів етно одягу

Опублікувала Натлія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!