Львів’ян запрошують на гаражний розпродаж на підтримку котів

3135 0
29 та 30 серпня львів’ян запрошують на дводенний благодійний гаражний розпродаж в Парк культури, виручені кошти з якого підуть на лікування, стерилізацію та прилаштування котів та кошенят, що перебувають на стаціонарах та перетримках львівських ветеринарних клінік.
Фото: facebook організаторів, 0352.ua, fishki.net

Фото: facebook організаторів, 0352.ua, fishki.net

Про це повідомляють у facebook організатори гаражного розпродажу «Без коте й життя не те».

Організатори закликають львів’ян приносити книжки, іграшки, одяг, взуття, прикраси, предмети інтер’єру, посуд, речі ручної роботи та всілякі інші цікавинки, які можуть бути продані на користь домашніх тварин.

«Всі зібрані на Garage Sale кошти будуть передані на лікування, стерилізацію та прилаштування котів та кошенят, що перебувають на стаціонарах та перетримках львівських ветеринарних клінік», – повідомила організатор заходу Марина Молчан.

Разом з тим на розпродажі будуть представлені фото самих котів, які шукають господарів.

Речі для розпродажу можна приносити з понеділка по п'ятницю за адресою: вул. Героїв Майдану, 2 (медичний пункт «Львівелектротрансу», кабінет на першому поверсі), в робочий час с 9.00 до 18.00. Перед тим слід зателефонувати (096) 408-63-60 або (050) 924-79-27. Також організатори можуть самостійно забрати речі в зручному для львів’н місці за попередньою домовленістю.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!