Львів'янам пропонують ексклюзивний мобільний тариф

3446 0
Що можна купити за 7,5 грн? Півлітри бензину, буханку хліба, 100 грам ковбаси, двічі проїхатися львівською маршруткою… А ще – місяць користуватися безлімітним мобільним інтернетом та розмовляти без обмежень в мережі МТС. Це все можливо з новим тарифом «Смартфон 0.25» від «МТС Україна», який мобільний оператор запустив спеціально для Львова та області.

«Мобільний» Миколай виявився доволі щедрим, «поклавши» у телефони львів’ян 2 безліміти – дзвінки в мережі МТС та мобільний інтернет всього за 25 коп. в день. Назва тарифу підтверджується у всьому – вартість дзвінків на інші мобільні мережі теж становить 25 коп/хв. І це без будь-яких додаткових платежів. Справді, цим тарифом мобільний оператор приємно здивував, особливо на тлі постійних подорожчань, в тому числі й мобільного зв’язку.

Чому «МТС Україна» це зробила, розповів Сергій Самокрик, директор Західного територіального управління «МТС Україна»: «Соціальна відповідальність компанії проявляється не лише в різноманітних благодійних та соціальних проектах, які «МТС Україна» реалізовує постійно. Допомогти нашим абонентам пережити складні часи, запропонувати найоптимальніші ціни, дотримуватися зобов’язань перед працівниками – це теж зона відповідальності соціально орієнтованого бізнесу. Тариф «Смартфон 0.25» - це наша підтримка для львів’ян та мешканців області. Адже коли все навколо тільки дорожчає, ми прагнемо стати для наших чинних і потенційних абонентів острівком стабільності та впевненості у завтрашньому дні, чого, в принципі, всі й очікують від міжнародної компанії, акції якої торгуються на Нью-Йоркській фондовій біржі. Нелегко усім, в тому числі й великому бізнесу, але найважче економічні проблеми все ж переживають прості люди, тому ми робимо все, аби їхні втрати були найменшими. Тільки так, з вірою в майбутнє, допомагаючи одні одним, підтримуючи тих, хто цього найбільше потребує, ми збудуємо країну нашої мрії».

Умови тарифу діють після першого поповнення рахунку на суму від 40 грн одним платежем (крім «Переказу грошей»). Підключення відбувається протягом 24 годин після поповнення. Тариф діє на території Львівської області. Базовий платіж за безлімітний мобільний інтернет та безлімітні дзвінки в мережі МТС за межами території дії тарифу – 50 копійок щодня. Вартість безлімітних дзвінків в мережі МТС та безлімітного мобільного інтернету в Донецькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Сумській, Херсонській обійдеться в 1 грн на день.

®


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!