Львів’янам пропонують «купити» Парасюка, Великого та Караванську

2628 0
Другий благодійний аукціон «Купи зустріч - допоможи Україні» триватиме до 19 березня. Тому львів’яни ще мають змогу купити зустріч із громадськими, політичними та культурними діячами і тим самим допомогти військовим.

Усі зібрані із аукціону кошти підуть на допомогу військовим у зоні АТО. Оформлення лотів почалось ще 25 лютого, а безпосередньо торги триватимуть до 19 березня.

Стартова вартість участі в аукціоні в якості лоту  100 грн, які необхідно перерахувати на картковий рахунок, відкритий спеціально для благодійних потреб. Це – добровільна пожертва, яка також у повному обсязі буде використана на потреби військових у зоні АТО. Усі волонтери, котрі допомагають роботі аукціону, роблять це за власним бажанням та виключно безоплатно.

Актуальна вартість лоту  найвища вказана у коментарях сума. Інформація про актуальну вартість лоту оновлюється один раз на добу у вечірній час. Щоб пересвідчитися в актуальній вартості лоту, варто переглядати коментарі до лоту перш ніж пропонувати свою ставку.

Серед найцікавіших лотів радіоведучий Андрій Великий, дизайнерка Оксана Караванська, депутат ВР Володимир Парасюк, вокаліст «Антитіл» Тарас Тополя та ін.

Деталі на сторінці спільноти Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!