Львів’янам пропонують не дарувати вчителям квіти до Дня знань

11137 0
Кошти, які містяни витрачають на квіти чи цукерки для вчителів, пропонують інвестувати у навчання педагогів.
bignews2day.com

bignews2day.com

Ініціаторами акції #освіта_замість_квітів є Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ». До Дня знань команда центру пропонує львів’янам альтернативний варіант подарунку для вчителя.

Кошти, які зазвичай містяни витрачають на букет чи цукерки на День знань, ініціатори заохочують інвестувати у навчання педагогів і, таким чином, подарувати вчителеві можливість отримати нові знання.

«Ми підрахували, що букет коштує близько 100 гривень, а у класі приблизно 30 дітей. У сумі отримуємо три тисячі гривень, тоді як стипендія для навчання одного вчителя — шість тисяч гривень. Відтак, внесок з двох класів зможе оплатити навчання одного вчителя», — розповідає Tvoemisto.tv Марія Пасельська, одна із ініціаторів акції.

Педагогів навчатимуть нових методик викладння, змішаному навчанню, а також допомагатимуть розробляти та реалізовувати власні проекти. 

Підтримати акцію можна вподобавши та поширивши інформацію із сторінки Центру Інноваційної Освіти «Про.Світ» у Facebook.

Ознайомитись з деталями і зробити внесок можна на сайті центру.

 

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!