Львів’янам пропонують обрати чотирилапого друга

5931 1
У Львові стартує програма «Прилаштування собак ЛКП «Лев». Вона передбачає, що 24 та 25 січня з 10.00 до 14.00 кожен небайдужий зможе прийти на вул. Промислова, 56 та обрати собі собаку.

ЛКП «Лев» – це не притулок для тварин. Для зменшення кількості безпритульних собак їх відловлюють, стерилізують, вакцинують та прилаштовують. Як пише ZIK,  організатори акції повідожляють, що для надання безкоштовних консультацій щодо утримання та виховання собак запрошені також ветеринари та кінологи.

«Вперше за історію функціонування ЛКП «Лев» запроваджено стерилізацію та вакцинацію безпритульних собак. Це є одним із європейських стандартів, який реалізовано зусиллями львівських зоозахисників та волонтерів», – йдеться у повідомленні.

 «Якщо тварина «засиділась», то отримує шанс на нове життя після перебування в ЛКП «Лев» – її відпускають на волю. Жовта кліпса у вусі є ознакою того, що собака є здоровою, вакцинованою, стерилізованою та неагресивною, – сказано у повідомленні. – Однак волонтери всіляко намагаються запобігти тому, щоб тварину випустили з ЛКП. Адже після соціалізації собаки звикають до людей та годування… Тому волонтери, яких можна порахувати на пальцях, шукають для них господарів. Для цього проводяться різноманітні заходи і програми. Однією з таких є програма «Прилаштування собак ЛКП «Лев», яка стартує цими вихідними у Львові».

Контактні телефони організаторів програми «усиновлення» собак: 063-941-2518 та 063-197-1490.


Читайте також:
22 Січня, 2015 20:43
Таня у таких статтях вартує зразу давати банківські рахунки для переказу грошей для собак
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!