Львів'янам пропонують подарувати виставу літнім людям. Як долучитися

1789 0
Львів'ян просять допомогти літнім людям із Геріатричного пансіонату потрапити до театру ім. Марії Заньковецької на виставу «Катерина», що відбудеться у суботу, 25 квітня на камерній сцені. Про ідею tvoemisto.tv розповів волонтер благодійного товариства «Відкриваємо Серця» Юрій Федечко.
фото: із сторінки ФБ Юрія Федечка

фото: із сторінки ФБ Юрія Федечка

«Таким чином, ми не лише зробимо для літніх людей свято, але і допоможемо акторці театру Марії Заньковецької. Адже, вистава, на яку ми збираємо кошти для літніх людей буде благодійною – зібрані з вистави кошти підуть на лікування матері акторки  Олександри Лютої», - сказав Юрій Федечко.

Для того, щоб один мешканець пансіонату потрапив до театру, потрібно 100 грн – за ці кошти планують не лише придбати квиток, але і організувати трансфер до театру, а також невеличкий перекус на вечерю – канапки та чай.

На сьогодні вже зібрали кошти на квитки для 29 осіб. Юрій Федечко сподівається, що до вечора п'ятниці вдасться зібрати кошти для 60 людей. 

Кошти для допомоги можна пересилати на картку Приватбанку 4149 4377 4004 5982 (Федечко Юрій).

Підготувала Наталія Горбань

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!