Львів’янам пропонують придбати футболки із Шептицьким для військових

1425 0
Цьогоріч Україна святкує 150-ліття від дня народження Андрея Шептицького. Як на церковному, так і на державному рівні проводитимуться різні заходи, які матимуть на меті почитання Митрополита. Львівські активісти та духівники пропонують долучити до святкування і солдат із зони АТО, надіславши їм футболки із портретом та цитатами Андрея Шептицького.
фото: catholicnews.org.ua

фото: catholicnews.org.ua

«Зустрівшись з ініціативою Патріаршої Молодіжної Комісії на чолі з отцем Ростиславом Пендюком, я вирішив, що дуже доброю є ідея запізнати Митрополита не тільки людям, що проживають на мирних територіях, але і тим, які на даний час захищають наші рідні землі від московського окупанта. Нехай короткі цитати з творів Митрополита Андрея піднімають їхній дух і зігрівають серце!» - пише Юстин єрм. Бойко.

Початок збору коштів на футболки для солдат із різними патріотичними цитатами із творів Митрополита Андрея, які передадуть воякам, вже стартував. Футболки будуть усі зеленого або камуфляжного кольору.Ціна однієї зеленої футболки виходить 100 грн при умові, якщо тираж замовлення складе від 200 футболок і вище, інформує Католицький Оглядач.

«Хто має бажання приєднатися до даної ініціативи, прошу приносити свої кошти на фірту храму св. Архистратига Михаїла з позначкою «На футболки з Шептицьким для солдат» або писати мені у приват», - повідомляє Юстин єрм. Бойко.

Опублікувала Наталія Середюк

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!