Львів'янам пропонують прийняти в себе волонтерів-іноземців. Як долучитися

2561 0
Тривалість участі у програмі — від 2-х до 6-ти тижнів.
ілюстративне фото: photo-lviv.in.ua

ілюстративне фото: photo-lviv.in.ua

Молодіжна організація AIESEC запрошує львів'ян долучитися до програми Host Family та забезпечити домівкою одного з волонтерів, які цьогоріч приїдуть до Львова. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Цієї зими до Львова приїжджають близько 100 іноземних волонтерів з різних куточків світу, які працюватимуть у соціальних проектах та навчатимуть дітей Львова та Львівської області. Приймаючи іноземного волонтера, ви допомагаєте йому зробити позитивний вплив на Україну через соціальні проекти AIESEC, створені нами для розвитку суспільства. Host Family — це не тільки забезпечення проживання волонтера — з цієї програмою ви отримаєте: знайомство з новою культурою у себе вдома; практику англійської мови 24/7, можливість відкрити Україну для іноземця, вихід з зони комфорту та зміна світогляду, друга сім'ї з іншого куточка Землі», — кажуть в AIESEC.

Читайте також: Які щеплення треба зробити перед поїздкою за кордон. Деталі

Тривалість участі у програмі — від 2-х до 6-ти тижнів. Щоб стати приймаючою сім'єю для волонтера, необхідно зареєструватися за посиланням. Майбутньому гостю потрібно забезпечити окреме спальне місце, ключі від житла та доступ до кухні і ванної.

Для детальнішої інформації звертайтеся за контактами: +380 964 690 961, [email protected] — Мар'яна Николишин, віце-президент з маркетингу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!