Львів'янам пропонують розмалювати атракціони у Парку культури

3067 0
У Львові шукають художників, які б розмалювали атракціони у Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Про це повідомляється на сторінці парку в соціальній мережі Facebook.

«Друзі, шукаємо художників, які могли б гарно розмалювати атракціони в парку! Просто нанести на них цікаві орнаменти чи втілити свої мистецькі ідеї. Тло ми підготуємо, матеріали надамо. Обіцяємо квиточки на атракціони, велику дяку-подяку і щирі усмішки діток», – зазначили ініціатори акції.

За докладнішою інформацією можна звертатися до проектного менеджера парку Оксани Наконечної

Як повідомлялося раніше, у четвер, 26 березня, в Урбан-бібліотеці відбулися перші громадські обговорення ревіталізації Парку культури. Мешканці міста озвучили найрізноманітніші ідеї щодо того, що потрібно у парку: відкритий кінотеатр, тренувальний майданчик для собак, дитяче кафе, петанк, столи для пінг-понгу, розвиток вело інфраструктури тощо. З метою врахування потреб відвідувачів парку усі небайдужі запрошуються на перший воркшоп в рамках розроблення проекту розвитку, який відбудеться 23-24 травня у Парку культури. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!