Львів’янам пропонують розмалювати стіни в дитячих лікарнях. Як долучитись?

6161 0
Ініціативна група львів’ян вирішила «додати кольору й краси» в життя маленьких пацієнтів львівських лікарень, розмалювавши стіни дитячих відділень.
Фото: bbc.com, beautifuldecay.com

Фото: bbc.com, beautifuldecay.com

Як розповіла Tvoemisto.tv ініціаторка проекту Ірина Снітинська, спочатку планується пілотний проект в одній з львівських лікарень. Після цього будуть створені ініціативні групи, які працюватимуть по дитячих відділеннях інших лікарень. В кожній з них буде присутній художник.

«Художник має створить розмальовку, яку будуть розмальовувати люди, які не мають художнього дару, але мають бажання допомогти. Важливо, щоб художник придумав цілісну картину, як має виглядати художнє оформлення дитячого відділення, а не лише частину приміщення», – розповіла Ірина Снітинська.

Долучитись до проекту можна по-різному: коштами, ідеями чи своїми руками. Запрошують і меценатів – компанії, які можуть пожертвувати не лише на фарби, а й на підготовку стін до фарбування. Для цього слід звертатися до Ірини Снітинської. Зараз під її постом у facebook йде обговорення щодо реалізації проекту.

 

 

Як вам ідея зробити таке у Львові? Я готова взятися. Хто зі мною?#творидобро

Posted by Ірина Снітинська on 19 листопад 2015 р.

В подальшому також планується проведення конкурсу на краще оформлення відділення. У відкритому голосуванні будуть представлені фото усіх «робіт», і бажаючі зможуть обрати переможця.

Опублікував Ігор Саджениця

Зображення ілюстративне


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!