Політична реклама

Львів'янам пропонують скинутись на ремонт багатоповерхівок

1178 0
У Львові мешканцям пропонують ремонтувати свої будинки спільно за власні та бюджетні кошти у межах Програми співфінансування капітальних та поточних ремонтів будинків на 2012-2014 роки.

Про це Львівським новинам онлайн повідомив Юрій Голець, начальник управління житлового господарства Львівської міської ради.

Нагадаємо, таку програму обранці Львова затвердили у грудні минулого року. Програма передбачає можливість відремонтувати будівлю, сплативши 30% від вартості робіт. Решту витрат покриють з міського бюджету.

"Від виконання програми ми очікуємо збільшення обсягів ремонтів і що мешканці перестануть бути пасивними споживачами. Зараз триває підготовчий етап, який полягає у тому, що керівники ЛКП звітують про виконані ремонтні роботи за минулий період, -- розповів Юрій Голець. -- Під час зустрічей з мешканцями їх інформують та вислуховують усі зауваження і пропозиції".

Як розповів пан Голець, на найближче пленарне засідання сесії Львівської міськради винесуть проект типового договору, який мешканці укладатимуть з ЛКП та міськрадою.

"І вже навесні стартує робота з ремонту за програмою", -- зазначив пан Голець та додав, що на фінансування заходів програми у 2013-му пропонують виділити з міського бюджету по 2-3 мільйони гривень для кожного з районів міста.

Чиновник спрогнозував, що у 2013 році мешканці не надто масово долучатимуться до участі в програмі, але вже наступного року охочих скористатися програмою буде чимало.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!