Львів’янам пропонують створити дизайн форми для футболістів «Карпат»

2882 0
Футбольний клуб «Карпати» звернувся до уболівальників команди з проханням допомогти у створенні оригінальної футбольної форми, в якій гравці виступатимуть в наступному сезоні.
Фото: fckarpaty.lviv.ua

Фото: fckarpaty.lviv.ua

Як йдеться в повідомлені клубу на facebook, зараз команда разом з технічним спонсором активно працюють над ескізами футбольної форми «зелено-білих» для сезону 2016-2017. Однак, якщо у вболівальників є цікаві та сміливі ідеї щодо створення оригінальної футбольної форми, а також дизайнерські навики, то їм пропонують надсилати свої варіанти.

Якщо запропоновані ідеї будуть втіленні у життя, ФК «Карпати» обіцяє зі своєї сторони його авторам приємні подарунки. Ескізи та задуми просять надсилати на адресу: [email protected] з поміткою «Нова форма», також можна лишати коментарі під цим повідомленням у facebook.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!