Львів'янам пропонують увійти до Громадської ради при управлінні транспорту

1449 0
У міській раді повідомили про початок створення Громадської ради при управлінні транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

«У зв’язку з реорганізацією управління транспорту та зв’язку, оголошуємо про припинення діяльності Громадської ради при управлінні транспорту та зв’язку та про створення нової Громадської ради при управлінні транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради», – йдеться в повідомленні. 

Громадська рада створюється з метою забезпечення відкритості діяльності управління транспорту, підтримання постійного діалогу з громадськістю, врахування громадської думки у процесі формування та реалізації державної політики у сфері транспорту.

Читайте також: Вулицю Замарстинівську ремонтуватимуть у два етапи

Для участі в Громадській раді претенденти мають подати документи відповідно до п. 4.4 Типового положення та заповнити електронну форму за посиланням.

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані у встановленому порядку і провадять свою діяльність на території міста Львова у сфері, яка пов’язана з діяльністю управління, та у статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності. Членами Громадської ради не можуть бути посадові особи та депутати Львівської міської ради.

Контактна особа: Леонід Ульянченко (тел. 261 55 90).

Прийом документів триватиме до 27-го березня.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!