Львів’янам пропонують вирішити долю Парку культури

4792 0
Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького запустив опитування серед львів’ян. Мешканці міста мають можливість не лише долучитися до проекту розвитку парку, а й виграти два абонементи на атракціони.

Містянам пропонують відповісти на ряд питань, які допоможуть управлінцям сформувати правильну політику. Поділитися своїм баченням можна за посиланням.

Читайте також: Долю Парку культури у Львові вирішуватимуть німці, поляки й білоруси

Онлайн-опитування триває до 4 липня. Кожен, хто поширить анкету, стане учасником розіграшу двох абонементів на атракціони.

Нагадаємо, що долучитися до розвитку парку може кожен.  Триває набір архітекторів, дизайнерів, ландшафтних архітекторів в українські команди. Охочим пропонують залишати свої ідеї на сторінці парку у фейсбуці, а також на пошті [email protected].

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!