Львів’янам пропонують визначити графік руху та ціну нового поїзда до Чернівців

5133 2
Вже невдовзі шлях поїздом зі Львова до Чернівців може зайняти лише 3,5 години. «Львівська Залізниця» закупила новий дизель-поїзд в Крюківському вагоноремонтному заводі і просить визначити його графік та ціну квитка.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Наразі залізничники розглядають варіанти – за яким маршрутом він поїде. Цілком можливо, що він з’єднає Львів та Чернівці. Орієнтовно, поїзд вирушатиме з Чернівців близько 5 години ранку, зупинятиметься у Коломиї, Івано-Франківську та Ходорові. Прибуватиме до Львова приблизно о 8.30 ранку. Зворотно поїзд вирушатиме зі Львова близько 18.00 та долатиме шлях за 3,5 години.

Відтак залізничники звернулися з проханням до пасажирів у facebook, щоб вони допомогли визначити, чи такий графік руху буде зручний, та скільки, на їх думку, мав би коштувати проїзд.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
2 Жовтня, 2015 10:49
Наталія Поїзд абсолютно непродуктивний. Доцільно було б довозити львів'ян і гостей міста в Чернівці зранку.Це можливість добратись до Кам'янця-Подільського,Хотина і виїхати в сторону Румунії.Знову ж таки з Франківська в Карпати доїжджати.Це значно підвищило б туристичний потенціал Львова.А так,чергове знущання,завезти людей в Чернівці,на вокзалі ночувати.
26 Вересня, 2015 00:18
Оля Це хороша мета зменшити час проїзду, але 18,00 зі Львова пізно, бо в Чернівцях автобуси перестають їздити вже 20,30. Можливо все навпаки зробити: з Чернівців о 18,00 годині відправляти, а зі Львова о 5 ранку. Вартість не повинна бути більша за 100 грн.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!