Львів’янам пропонують визначити локації для дитячих зон

2460 0
Із 6 до 13 листопада мешканці Львова мають можливість взяти участь в електронному опитуванні «Дружні до дітей! Де є потреба у створенні дитячих зон?».
фото: facebook, ivona.bigmir.net, lviv.vgorode.ua

фото: facebook, ivona.bigmir.net, lviv.vgorode.ua

«Це опитування дозволить нам залучити більшу кількість батьків до загальноміської ініціативи «Місто дружнє до дітей». На першому етапі цієї ініціативи було визначено перелік закладів харчування, які в пріоритетах своєї діяльності та існування створили комфортні умови перебування для батьків та їх малюків. Таким закладам було вручено наліпки на вітрини, щоб мешканці та гості міста візуально бачили місця, де буде комфортно дітям. А тепер, за допомогою цього опитування, спільно з батьками ми хочемо визначити в яких громадських місцях потрібно створити окремі дитячі зони», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Читайте також: 19 закладів харчування, дружніх для дітей у Львові. Перелік

Для участі потрібно перейти за посиланням і заповнити коротку форму.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!