Біля Стрийського парку збудують житловий квартал

6015 0
Вже невдовзі на території, яка знаходиться на перехресті вулиць Стрийської та Сахарова, розпочнеться будівництво житлових будинків, а також дитячого садочка та закладів торгівлі. Львівська міська рада запрошує львів’ян на громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території.
Фото: city-adm.lviv.ua

Фото: city-adm.lviv.ua

З 21 грудня 2015 року по 18 січня 2016 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території на розі вул. Стрийської – Академіка А. Сахарова у м. Львові. ДПТ охоплює територію приблизною площею 8,5 га (існуюча територія недіючого виробництва, ділянки). Проект пропонує концепцію розвитку району проектування, як району житлової та громадської забудови.

Як йдеться в пояснювальній записці до ДПТ, проектом передбачено розміщення на ділянці багатоквартирної житлової забудови, вбудованих закладів торгівлі та обслуговування, прибудованого дитячого дошкільного закладу, дитячих майданчиків, майданчиків для відпочинку, зелених відпочинкових зон, тощо. Громадський комплекс передбачено забезпечити підземними автостоянками, та відкритими автостоянками згідно нормативних вимог ДБН. На ділянці передбачається розташування багаторівневого паркінгу орієнтовною потужністю на 500 місць, яка буде обслуговувати мешканців запроектованого багатоквартирного житлового кварталу.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради,  розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

11 січня 2016 року відбудеться публічне представлення згаданої документації.

Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (каб. 202), м. Львів, пл. Ринок, 1. Початок о 17:00 год.

Пропозиції слід подавати до 18 січня 2016 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, каб.539, тел:. (032) 297-57-63.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!