Політична реклама

Львів’янам назвали головний критерій при виборі президента

1411 0
На президентських виборах 25 травня треба голосувати за найбільш рейтингового кандидата. Це – єдиний найважливіший критерій вибору за сучасних умов в Україні, вважає політолог Анатолій Романюк.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

«Треба, щоб вибори відбулися в один тур. Адже другий тур виборів – це ще додатковий місяць часу, який може виявтитися дуже критичним у такий неспростий нестабільний час», – сказав політолог у коментарі tvoemisto.tv.

Анатолій Романюк додав: «Великої різниці між кандидатами немає. В плані якісних характеристик вони доволі близькі».

Нагадаємо, Блаженніший Любомир (Гузар) вважає, що при виборі нового президента України треба керуватися принципом трьох «п». Кандидат має бути порядним, патріотичним та професійним.

Tvoemisto.tv продовжує збирати та публікувати поради та критерії відомих людей, за якими вони робитимуть свій вибір 25 травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!