Політична реклама

Львів'янам радять не зволікати з оформленням субсидій

1716 0
Жителям міста Львова, у зв’язку із початком нового опалювального сезону, потрібно вже звертатись до районних відділів соціального захисту для оформлення субсидій на оплату за комунальні послуги.

Про це сказала начальник управління соціального захисту ЛМР Наталка Федорович, інформує Вголос.

Питання субсидій стосується майже кожної сім’ї. Якщо львів’яни самі собі порахували і їхній сукупний дохід є недостатній, щоб оплатити комунальні послуги, то нехай звертаються у районі відділи соціального захисту для оформлення субсидій, – закликала Федорович.

Проте вона наголосила, що є ситуації, коли субсидії не призначаються. Зокрема, коли у сім’ї є особи працездатного віку, які не працюють.

Окрім того, посадовець закликала жителів Львова, які оформлюватимуть субсидії, подавати правдиву інформацію про доходи, наприклад, про земельні ділянки, якими володіє хтось із членів сім’ї, про інші житлові приміщення чи про транспортні засоби.

Якщо інформація неправдива, то сім’я втрачає право надалі отримувати субсидії, – повідомила Федорович.

За її словами, з початком опалювального сезону охочих оформити субсидію побільшає.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!