Політична реклама

Львів'янам радять озброїти дітей світловідбивачами

1739 0
Світловідбивачі на одязі, взутті чи шкільному портфелі вкрай необхідні для безпеки маленьких пішоходів, особливо, в осінньо-зимовий період, коли на дворі досить швидко вечоріє.

Стати помітними на дорозі діткам допоможуть світловідбивачі або ж флікери, інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зі спеціальної тканини можна пов’язати стрічку на руку, або ж почепити на ранець, куртку чи взуття яскраві флікери. Вони відбиватимуть світло у темряві, тож водії зможуть вчасно побачити дітей на дорозі.

При їзді з ближнім світлом відстань, при якій можна помітити пішохода 25 – 30 метрів, а якщо у людини є флікер, то вона збільшується до 130 – 140 метрів. А водій, що їде в машині з включеним дальнім світлом, може побачити флікер з відстані 400 метрів.

Навіть в дощ і туман ці наклейки не втрачають своїх властивостей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!