Політична реклама

Львів'янам радять тимчасово утриматися від поїздок в Туреччину

1409 0
Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям найближчим часом утриматися від поїздок до Туреччини через складну ситуацію з безпекою.

У зв’язку із загостренням безпекової ситуації на території Турецької Республіки МЗС України рекомендує громадянам України наразі утриматися від поїздок до цієї країни, зокрема, до таких міст як Стамбул, Анкара, Ізмір, Ескішехір, Муглі, Конья, Ялова, Анталья, Болу, - йдеться в повідомленні МЗС, розміщеному на сайті відомства.

Українцям, які наразі перебувають на території Туреччини, для уникнення загрози життю і здоров'ю МЗС рекомендує утриматися від відвідування місць надмірного скупчення людей, не брати участі в акціях протесту, демонстраціях чи інших масових заходах.

У разі виникнення надзвичайної ситуації громадянам України слід звертатися до посольства України в Туреччині за тел.: + 90 312 441 54 99 (цілодобово), + 90 312 441 84 42, + 90 312 440 52 89. Крім того, в МЗС цілодобово працює гаряча лінія +38 044 238 16 57.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!