Політична реклама

Львів'янам радять встановлювати в під'їздах відеокамери

1597 0
Львівська міліція рекомендує встановлювати відеоспостереження у під’їздах багатоквартирних будинків.

Встановивши відеоспостереження у під’їзді, можна уникнути багатьох злочинів, повідомили в Залізничному РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області.

Бачачи камеру відеоспостереження, злочинці відразу ж тікають.

Відеоспостереження в під’їзді має ще одну чітку перевагу – воно дисциплінує і самих мешканців під’їзду.

У Залізничному РВ міліції відзначають, що відеоспостереження в під’їзді може бути виконано в різному обсязі. Можна встановити відеокамеру тільки на вхід і вихід з під’їзду, тоді мешканці зможуть мати інформацію про відвідувачів і час їх приходу або виходу.

Комплексна система відеоспостереження в під’їзді включає спостереження за входом/ виходом під’їзду, що відбувається в ліфті, за поверхами та сходовими майданчиками.

Відеоспостереження в під’їзді може бути цілодобовим, якщо встановити відеокамери з вбудованою ІЧ-підсвіткою. Такі відеокамери забезпечують чітку картинку того, що відбувається в нічний час і коли в під’їзді або на поверсі погане освітлення.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!