Політична реклама

Львів`янам радять запасати воду у поліпропіленових баках

1831 0
Мешканцям Львова, де інколи через аварії житлові будинки залишаються без води, радять зберігати воду у поліпропіленових баках. Вони дозволяють зберігати від 100 до 30 000 літрів води, є легшими за металеві та монтуються на будь-якій висоті та у будь-яких приміщеннях.

Поліпропіленові баки, як з`ясували журналісти програми «БудЕксперт», готуючи до ефіру програму про водовідведення та зберігання води, бувають різних форм: від циліндричної та прямокутної до конусної та складних форм, що дозволяє максимально використовувати площу приміщення.

Матеріал, з якого використовуються баки, є стійким до ударів, згинань та набагато легшим за метал, завдяки чому бак можна розмістити навіть на висоті. 

Окрім цього в бак можна встановити фільтр для очистки води, який би додатково очищував воду. Поліпропіленові баки є дуже простими у догляді, почистити їх можуть на будь-якій автомийці.  

Вартість одного баку з поліпропілену коливається від 800 грн до 40 тисяч гривень.

Подивитись повну версію програми "БудЕксперт" про водовідведення та зберігання води у Львові ви можете на телеканалі ZIK у неділю, 11 березня, о 22.10.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!