Політична реклама

Львів'янам ремонтуватимуть будинки майже безкоштовно

1443 0
У Львові схвалили Програму співфінансування ремонтів будинків на 2012-2014 роки. Відповідне рішення прийняв виконком Львівської міськради.

Про це повідомляє прес-центр міської ради. Завданням цієї програми є капітальні та поточні ремонти будинків у Львові із залученням коштів мешканців.

Згідно з документом, фінансування ремонтів відбуватиметься пропорційно – 70% коштів з міського бюджету та 30% коштів мешканців. 

У програмі зазначається, що близько 60% будинків Львова потребують ремонту. За підрахунками чиновників, близько 400 000 мешканців можуть скористатися програмою.

Як зауважив заступник міського голови Львова Олег Синютка, перед затвердженням програми міськрадою варто провести інформаційну кампанію серед мешканців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!