Львів'янам розкажуть, чи витримає український бізнес конкуренцію у Європі

1483 0
У вівторок, 8 липня, в ефірі Tvoemisto.tv буде голова Комітету підприємців Львівщини Роман Зафійовський.

В прямому ефірі ми поговоримо про те, які зміни бізнесу принесе угода про асоціацію; чи можна безболісно почати працювати за новими стандартами; чи витримає конкуренцію український бізнес на ринку Євросоюзу?

Дивіться нас у вівторок, 8 липня, о 18:00 на http://tvoemisto.tv/on-line/.

Довідка: 

Роман Зафійовський народився у Львові в 1966 р. Закінчив Львівську політехніку, за освітою інженер-технолог. З 1988 року працював у Фізико-механічному інституті Академії Наук України науковим співробітником. Займався науковими дослідженнями в галузі фізики металів. Є співавтором шести друкованих наукових праць і публікацій, в тому числі і за кордоном.

Працював у ДМП «Газотермік» при ФМІ НАН Україна. З 2002 по 2004 рік працював начальником відділу збуту ТзОВ «Компанія Плюс». З 2005р. працює директором ТзОВ «Компанія Плюс». Також є власником цієї компанії, яка займається торгівлею автотранспортом, а також його обслуговуванням та ремонтом.

Комітет підприємців Львівщини – обласна громадська організація, створена для захисту прав підприємців у 2005 році. Сьогодні до складу КПЛ входить близько 50 підприємців. Під час Євромайдану Комітет відзначився організацією акції «Податковий бойкот», а також ініціативою допомоги працівникам спецпідрозділу «Беркут», які добровільно звільнились з органів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!