Львів’янам розкажуть, де швидко зробити закупи в Польщі

32207 0
Презентація торгового центру Korczowa Dolina, м. Млини (Польща) – найбільшого торгового центру на кордоні з Європейським Союзом відбудеться у Львові 22 квітня.
фото: korczowadolina.pl

фото: korczowadolina.pl

Торговий Центр Корчова Долина - це найбільший комерційний об’єкт, розташований у місті Млини на Підкарпатті, на відстані 2 км від кордону з Україною, біля східного кордону Європейського союзу, у зоні безвізового руху. У серпні 2011 року було відкрито Київський зал, першу із трьох будівель з паркінгом на понад 700 місць.

У просторому комплексі з торговою площею 45 000 кв м остаточно будуть функціонувати три зали: Київський, Львівський і Донецький з паркінгом на 2 200 місць.

Важливою перевагою залів є широка варіативність площ торгових магазинів – вже від 16 м кв – із можливістю приєднання зовнішніх частин. Сучасні торгові місця, просторі коридори і прозора система візуалізації забезпечують високі стандарти умов продажу і представлення товарів. Додатковою перевагою проекту є інфраструктура, яка була створена із залученням інвестора – центр офісного обслуговування і Tax Free, експозиційне приміщення для професійної презентації польських та закордонних товарів, а також умови для реалізації великих контрактів.

Початок презентації – о 15:00 год. Реєстрація розпочинається о 14:30 год.

Місце проведення – конференц-зал Львівської торгово-промислової палати (Львів, вул. Стрийський парк, 14).

Для участі у презентації просимо заповнити анкету учасника.

Деталі: (032) 276-46-13 (Галина Мотиль); факс: (032) 297-07-49; e-mail: [email protected]

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!