Львів’янам розкажуть легенди найстаріших аптек міста. Де та коли?

2322 1
У рамках нового проекту Львова «Обери музей свого настрою» львів’ян запрошують на тематичні заходи до «Таємної аптеки».
фото: secret.lviv.ua

фото: secret.lviv.ua

У рамках проекту для відвідувачів інтерактивного музею «Таємна аптека» підготували програму «Маловідомі факти та легенди найстаріших аптек Львова(кін. ХІХ – ХХ ст.)».

«Ви почуєте маловідомі факти з історії найстаріших львівських аптек та їх власників, можете не лише побачити оригінальний старовинний аптечний посуд, а ще й дізнатись, які саме засоби були популярними у львів’ян»,  – інформують організатори.

Розважальна програма триватиме 21 червня із 10:00 до 20:00 години за адресою площа Соборна, 1.

Читайте також: Чи мають старовинні аптеки Львова шанс на відродження

Нагадаємо, із 19 травня з нагоди Міжнародного дня музеїв у Львові стартує новий проект «Обери музей свого настрою», який передбачає представлення у музеях різних за тематикою заходів за принципом «один день – один музей». 


Читайте також:
15 Червня, 2016 21:48
Львівянин В рамках проекту прошу не забути запросити начальника управління охорони історичного середовища з метою продовження, раніше початої, байки про реставрацію мебів та приміщення історичної аптеки що на вул.Коперника
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!