Львів’янам розкажуть про досвід Ізраїлю у ІТ-сфері

1819 0
Сьогодні, 12 травня, Львівська бізнес-школа, MS in Technology Management запрошує на зустріч-дискусію з відомим підприємцем із Ізраїлю Іллею Кенігштейном на тему «Tel Aviv – Startup City». Організатори пропонують дізнатись чимало нового та корисного про Ізраїль – державу-стартап, яка побудувала ІТ-галузь, поки воювала. Також говоритимуть про потенційні сценарії становлення структури інноваційного бізнесу в Україні.
фото: hromadskeradio.org, lvbs.com.ua

фото: hromadskeradio.org, lvbs.com.ua

Тель-Авів, як ділова столиця Ізраїлю, вважається другим за привабливістю містом для створення стартапу, після Кремнієвої долини. Ізраїльська індустрія високих технологій – це феномен, який вивчають і намагаються повторити багато країн світу. Це країна з найвищою щільністю технологічних стартапів у світі, а кількість ізраїльських компаній на NASDAQ більша, ніж кількість компаній з усієї Європи, Японії , Кореї , Індії та Китаю разом узятих. Про секрети успішних ізраїльських стартапів у ІТ-галузі львів’янам розповість  Ілля Кенігштейн. Сьогодні він є керуючим партнером венчурного фонду «Hybrid Capital», громадським діячем у сфері ІТ,  створює проекти і керує компаніями в декількох країнах, зокрема в Україні та Ізраїлі.

Після презентації пройде обговорення потенційних сценаріїв становлення структури інноваційного бізнесу в Україні, також буде час на запитання до спікера.

Початок о 18:00.

Місце проведення – Львівська бізнес-школа УКУ, 305 ауд. вул. Козельницька, 2а.

Реєстрація на зустріч обов’язкова. Для реєстрації необхідно заповнити форму.

Запрошують до участі у зустрічі тих, хто цікавиться створенням високотехнологічних стартапів та індустрією високих технологій. Вартість участі у зустрічі-дискусії – 200 грн. Для учасників та випускників програм Львівської бізнес-школи – 100 грн. Усі кошти будуть передані на потреби української армії.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!