Політична реклама

Львів’янам розкажуть про розширення пішохідної зони та веломережі

1756 0
Сьогодні, 3 червня, о 17:00 у прямому ефірі tvoemisto.tv буде радник міського голови Львова з питань розвитку інфраструктури Олег Шмід.

У прямому ефірі ми поговоримо про розвиток велосипедної інфраструктури міста та перші підсумки роботи боллардів, які обмежують заїзд у пішохідну зону Львова.

Крім того, обговоримо ті зміни, які очікують центральну частину Львова – в організації руху та паркування, зокрема, на проспекті Свободи позаду пам’ятника Адаму Міцкевичу.

Довідка.

За інформацією Рlatfor.ma, Олег Шмід – за фахом інженер-електрик, більшy частину своєї кар’єри працював у сфері журналістики, у тому числі видавцем спеціалізованих журналів. Хобі – велосипедні подорожі. Відвідав на велосипеді понад два десятки країн Європи. З 2010 працює радником міського голови Львова з питань розвитку велоінфраструктури.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!