Львів’янам розкажуть про секрети якісної освіти: де та коли?

2405 0
У неділю львів’ян запрошують на відкриту дискусію для молоді «Секрети якісної освіти». На фоні чималих нарікань на освіту в України, учасники зустрічі спробують шукати можливостей та нагод для розвитку особистості. Важливим елементом дискусії є можливість долучитись для кожного учасника, не лише запрошених гостей. Вхід на захід вільний, проте за попередньої реєстрації.

Серед учасників дискусії: о. Андрій Зелінській (священик Української греко-католицької церкви, член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», військовий капелан); співзасновниця Центру інноваційної освіти та проекту «Дія в Україні», учасниця спільноти Global Shapers Лілія Боровець; співзасновниця «Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів», президент ГО «Форум видавців» й організатор Національного книжкового «Форуму видавців у Львові» Олександра Коваль, а також бізнесмен, власник 9-ти фабрик на Західній Україні Ярослав Рущишин.

Усі спікери мають чималий досвід у освітньому середовищі, тож залюбки поділяться ним у рамках дискусії. Долучитися до події зможе кожен. Для цього необхідно зареєструватися за посиланням: «Секрети якісної освіти».

Де: Львівський Палац мистецтв, вул. Коперника, 17

Коли: неділя, 15 травня о 19:00 год

Вхід на захід вільний

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!