Львів'янам розкажуть про те, як адаптуватись до кризи

1772 0
Львівська бізнес-школа УКУ запрошує учасників Спільноти LvBS на «Розгляд кейсу: як компанія вийшла з кризи 2009-2009рр? Як адаптуватись до кризи сьогодні» разом з Владиславом Гурістрімбою, співзасновником корпорації «Біосфера». Майстер-клас та розмова відбудеться 19 лютого.
фото: biosphere-corp.com

фото: biosphere-corp.com

Криза - це завжди час для нових можливостей. На прикладі корпорації «Біосфера» учасники Спільноти LvBS розглянуть шляхи подолання кризи 2008-2009 рр. та як адаптуватися до кризи 2014-2015 рр.

Основні тези зустрічі:

- структури продажу:

- долі ринку;

- портфель брендів.

Владислав Гурістрімба – співзасновник корпорації «Біосфера», керівник бізнес-напрямків HouseHold і Hygiene, а також співвласник мережі ресторанів Vapiano в Україні. Владислав працює у Корпорації «Біосфера» з 1998 року, починаючи від директора з маркетингу до керівника ключових бізнес-напрямків. За часів його роботи, «Біосфера» стала беззаперечним лідером у своєму сегменті на українському ринку та одним з найбільш крупних гравців на ринку країн СНД. Серед його досягнень створення та просування першої української торгової марки Фрекен БОК, а також завоювання ринків Росії, Казахстану, Беларусі, Молдови. Він став одним з ідеологів впровадження інновацій як в виробництві, так і в розширенні асортиментного портфелю Корпорації. Під його керівництвом активно створювалися власні торгові марки «Біосфери» та збільшувався асортиментний портфель за рахунок міжнародних торгових марок, такі як Selpak, Ipek, Premax, Paper+Design. З 2013 року став співвласником франшизи  світової мережі ресторанів італійської кухні Vapiano. Незважаючи на похитне економічне становище в Україні, Владислав разом із партнером за два місяці (вересень-жовтень 2014 р.) успішно відкрили 2 ресторани у Києві і Львові.

 З питань реєстрації та умов участі у Спільноті LvBS звертатися до Анастасії Гірняк: [email protected] , +38-067-6731876

ТЕГИ: LvBS

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!