Львів’янам розкажуть про те, як започаткувати бізнес: де послухати?

1553 0
У Львові відбудеться зустріч з успішними топ-менеджерами України. Вони розкажуть про те, як започаткувати успішний бізнес та про труднощі, які можуть виникнути на шляху до успіху. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Захід відбудеться в рамках програми «Ренесанс в мистецтві управління успіхом» до 25 річчя від заснування Львівського інституту менеджменту.

Відвідувачі заходу матимуть можливість познайомитися з керівниками та топ-менеджерами успішних компаній та проектів. Цього разу гостями проекту будуть Олег Мацех (співзасновник ТзОВ «Інспе», директор ЛКП «Лев» (лютий 2015 - лютий 2016) та Ростислав Антошик (директор готелю «Нота Бене», керівник консалтингової групи HotelConsulting.Agency).

Провідні топ-менеджери рокажуть про започаткування успішного бізнесу, труднощі та їх подолання, стратегії розвитку та їх втілення, а ще основні компетенції менеджерів необхідні для втілення будь-якого успішного проекту.

Вхід вільний.

Коли: 3 березня 2016 р.

Час: 15:00

Де: вул. Ліська, 16 (конференц-зал (306 ауд.)

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!