Сироварні та пивоварні: львів’янам презентують найкращі локації України

2501 0
В рамках Львівського міжнародного форуму індустрії, туризму та гостинності 2016 мешканців міста ознайомлять з проектом «Знайдено в Україні: сервіс, готелі, ресторани, люди та дива». Відтак, усім охочим розкажуть про найцікавіші знахідки та локації на території України, а також про український сервіс.
фото з сайту проекту "Знайдено в Україні"

фото з сайту проекту "Знайдено в Україні"

Як розповіла заступник начальника управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака, експедиція учасників проекту «Знайдено в Україні» тривала протягом двох років. «Вони подолали більше 100 тисяч км, відвідали 200 міст, 1000 сіл і кілька сотень готелів – усе заради того, аби спробувати вплинути на український сервіс методом інформаційного потоку: детально показати і розказати про те, що зустрічали на шляху, а також вирішити проблеми, з якими зіштовхуються мандрівники», – розповіла Наталя Табака. Про український сервіс, а також найнезвичайніші місця для гастрономічного туризму, зокрема, про готелі, замки, сироварні, пивоварні та інші об'єкти розкажуть під час першої події. 

Під час другої події можна дізнатися, як запускати великі проекти при мінімумі коштів; як розвивати внутрішній туризм, якщо ви – мама трьох дітей, та як розпочати втілювати в життя власні цілі. Ну і, звичайно, – кілька рецептів краси від закарпатських мольфарів.

Місце проведення форуму: вул. Коперника, 17, Палац мистецтв, Конференц-зала №1.Початок 20 жовтня о 14:50.

Участь безкоштовна при умові попередньої реєстрації на виставку програми «Галицькі експозиції». Зареєструватись можна тут .

Читайте також : У Львові пройде День німецької кухні 

Окрім цього, 20 та 21 жовтня учасникам представлять доповіді на інші теми, детальніше про які можна прочитати за посиланням : https://findinukraine.com.ua/events/1_expo/ .

Підготувала Олена Ільків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!