Львів’янам розкажуть, як безкоштовно навчатись у Європі

3840 0
Ініціатива Eurotrips організовує у Львові конференцію для абітурієнтів, студентів та всіх, хто хотів вчитись у європейському виші. На цю лекцію запросять студентів з Чехії та Польщі, аби вони поділилися досвідом та порадами щодо вступу та вибору навчального закладу.
Фото: visastate.com.ua

Фото: visastate.com.ua

На конференції розкажуть про безкоштовне навчання за кордоном, способи вибору вишів, процес вступу, переїзд та облаштування на новому місці. Також організатори заходу розкажуть про мовні школи, які допоможуть легко та швидко вивчити мови та адаптуватися до європейського життя.

Окрім цього, вперше в Україні представлять програму безкоштовного стажування для випускників, яка гарантує працевлаштування всіх учасників освітньої програми.

Зустріч відбудеться у четвер, 27 листопада, о 17:00 в антикафе «CoMMuna», що на вул. Галицькій, 1. Для участі необхідна реєстрація. Детальніша інформація – за посиланням.

Читайте також: У Німеччині повністю скасували оплату за навчання. І для українців теж


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!