Політична реклама

Львів’янам розкажуть, як власноруч виготовити 3D принтер

2742 0
14 червня у львівському бізнес-інкубаторі Startup Depot відбудеться конференція «All about 3D technologies». Поговорять про тенденції розвитку цих технологій, як самому зробити 3D принтер та як заробити на цьому гроші.

На заході можна буде побачити принтер і сканер у роботі, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«3D технології - ще один тренд сьогодення. Принтери 3D роблять виклик  виробництву і дають можливість кожному самостійно створювати товар, при тому повністю пристосовувати його до потреб користувача. Це великий перелом не лише в технологічній  галузі, а й у економіці. Технології 3D друку і сканування відкривають багато можливостей як для розробників, так і для програмістів та дизайнерів», - розповідають організатори.

Перед аудиторією виступатимуть:

Олег Кириченко, директор студії 3D друку - http://3dprinting.kiev.ua (Київ) – розповідатиме про сучасні технології об’ємного друку, огляд можливостей та матеріалів; Серійні принтери: від персональних до професійних;

Дмитро Кияниця, Scan3d Ukraine, http://scan3d.com.ua (Київ) – розповідатиме про історію розвитку 3D сканування (технології, устаткування);

Дмитро Кресін, 3Tech, (Дніпропетровськ) – розповідатиме про те, як самостійно зробити 3D принтер і заробити на цьому;

Андрій Бутенко, Scan3d Ukraine, спеціаліст з програмного забезпечення для 3D (Київ) – розповідатиме про програмне забезпечення для 3D – професійні пакети;

Cергій Лубкін, маркетолог, підприємець (Київ) – розповідатиме про використання 3D технологій у бізнесі та житті (сфери застосування, доступність, майбутнє).

Місце проведення: Startup Depot, вул Весняна, 4 (http://innovateinlviv.com).

Відбудеться захід 14 червня о 12.00 год.

Довідка

Бізнес-інкубатор Startup Depot був створений в рамках спільного українсько-канадського проекту «Місцевий економічний розвиток України»(МЕРМ), спільно з Інститутом міста, ІТ-компанією ELEKS та Львівською міською радою.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!