Львів’янам розкажуть, як захистити свої персональні дані

2047 0
23 липня в Українському католицькому університеті відбудеться круглий стіл «Захист персональних даних в Україні: виклики та перспективи розвитку», організований Офісом Ради Європи в України та Генеральним Директоратом Ради Європи спільно з Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради з прав людини та Центром верховенства права УКУ.
фото: severcity.info, lviv.vgorode.ua, news.ugcc.ua

фото: severcity.info, lviv.vgorode.ua, news.ugcc.ua

Захід відбудеться в рамках реалізації спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні». Круглий стіл буде присвячено обговоренню питань поточного стану захисту персональних даних в Україні, проблемам правового регулювання в цій сфері та основним напрямкам вдосконалення системи їх захисту. До участі в заході запрошуються представники практичного юридичного середовища та особи, які працюють в сфері захисту персональних даних.

Читайте також: 10 тез Бориса Ґудзяка про цінність часу, соцмережі і вміння слухати

Під час круглого столу буде також презентовано навчальний курс з питань захисту персональних даних, який був розроблений українськими фахівцями та експертами Ради Європи. Учасниками круглого столу стануть Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська, Директор департаменту інформаційного суспільства Ради Європи Патрік Пеннікс, Проректор УКУ з адміністрації та розвитку Мирослав Сеник, керівник проекту «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» Роман Шлапак, Представник Уповноваженого - керівник Департаменту захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Маркіян Бем та ін.

Захід відбудеться 23 липня в Академічному корпусі Українського католицького університету в ауд. 405. Час проведення заходу: 12:00-13:30 год.

Читайте також: Як будувати бізнес і країну в умовах війни. 12 тез ректора УКУ

Після завершення заходу передбачено спілкування учасників круглого столу з пресою. Кількість місць обмежена. Для отримання запрошення та підтвердження участі зареєструйтеся за посиланням: http://goo.gl/forms/yjmzNeMeFg

Спільна програма Ради Європи та Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» має на меті зміцнення захисту прав людини та основоположних свобод шляхом забезпечення більшої свободи, різноманітності та плюралізму в ЗМІ; відкритого, всебічного, сталого та орієнтованого на громадян підходу до Інтернету на засадах прав людини та ефективної системи захисту громадян з огляду на право на приватне життя і право на контроль над власними персональними даними. Детальніша інформація про програму - http://www.coe.int/uk/web/kyiv/41 ; https://www.facebook.com/CoEUPSIS


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!