Львів’янам розповіли, чому запізнюються трамваї

1907 0
За місяць через зіткнення машин на коліях трамваї можуть простоювати від 20 до 30 годин.

Також, трамваї простоюють через те, що водії паркуються на коліях, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Найбільше затримок у нас буває через те, що дві машини зіткнулись на трамвайній колії. Машини можуть обрати інший маршрут, навіть тролейбус може від’єднатися та трохи об’їхати, а трамвай цього зробити не може. Якщо на колії сталась ДТП, то трамвай повинен чекати закінчення усіх процедур, які можуть супроводжувати аварію. Саме через такі випадки трамваї за місяць простоюють більше як добу. Також трапляється таке, що водії дуже близько паркуються до колії та трамвай через це має перешкоди для руху. Але таких випадків вже не дуже багато», – розповіла начальник відділу маркетингу ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська.

Через водіїв Львова при можливості просять уникати руху по трамвайних коліях.

Також, як повідомляло tvoemisto.tv, у трамваях становили нові таблички. А на День Незалежності львів'янам покажуть раритетні трамваї.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!