Львів’янам розповіли, коли включать опалення

6071 0
Місто готове до опалювального сезону - проведено необхідні ремонти на ТЕЦ, котлах, замінено понад 20 км тепломереж. Опалювалний сезон розпочнеться тоді, коли середньодобова температура протягом 3 днів буде нижчою, ніж 8 градусів.

У лікарні, школи та садочки опалення можуть подати швидше, залежно від заявок, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Опалювальний сезон ми розпочнемо тоді, коли середньодобова температура протягом 3 днів буде нижчою, ніж 8 градусів, як це регламентовано. Нема проблем, місто готове до опалювального сезону. Всі мереж готові. Ліміти, тиски є в нормі, якщо не буде незрозумілих форс-мажорних обставин. Школи, лікарні будемо вмикати швидше, якщо буде потреба і будуть відповідні заявки», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!