Політична реклама

Львів’янам розповіли як здешевити проїзд залізницею

1141 0
На Львівській залізниці пропонують пасажирам скористатися послугою оформлення абонементних квитків, які дозволяють проїзд у приміських поїздах як пасажирам, котрі купують квитки за повну вартість, так і пасажирам пільгових категорій

У касах залізниці можна оформити повні, пільгові, дитячі, студентські абонементні квитки та абонементні квитки «вихідного дня», - повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Повні абонементні квитки можна оформити для фізичних або юридичних осіб у готівковому або безготівковому порядку, без зазначення в квитку прізвища, імені та по батькові пасажира, на будь яку кількість місяців, але не більше ніж на один рік. Вартість повного абонементного квитка (без зазначення прізвища) на один місяць розраховують за 40 поїздок, тобто за 20 поїздок туди і назад.

Пільгові абонементні квитки є іменними, продаються фізичним або юридичним особам у готівковому або безготівковому порядку, із зазначенням в квитку прізвища, імені та по батькові пасажира, на будь яку кількість місяців, але не більше ніж на один рік. Вартість пільгового (іменного) абонементного квитка на один місяць визначається як сума вартості за 26 поїздок, тобто за 13 поїздок туди і назад.

Студентські абонементні квитки продаються у готівковому або безготівковому порядку студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів із зазначенням у квитку прізвища студента та номера студентського квитка.

Вартість місячного студентського абонементного квитка розраховують як половину вартості пільгового абонементного квитка, тобто вартість за 13 поїздок або за 6,5 поїздок туди і назад.

Дитячі абонементні квитки продаються для дітей віком від 6 до 14 років та визначаються як 75% вартості пільгового абонементного квитка.

Абонементні квитки «вихідного дня» продаються пасажирам незалежно від віку та наявності пільг. Їх визначають суму вартості за 14 поїздок, тобто за 7 поїздок туди і назад.

Абонементні квитки також можна оформити на проїзд з однією пересадкою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!