Політична реклама

Львів’янам розповіли як зробити бізнес конкурентним

1622 0
Щоб компанія була конкурентноспроможною, коли вона має українську адресу, потрібно виводити її за межі замкнутої бізнес-моделі. Про це під час бізнес-сніданку у Львові повідомив експерт з маркетингу та бізнес-стратегій Ігор Гут.

"Якщо ви в Україні наймаєте персонал, в Україні займаєте гроші - ви вже є неконкурентноспроможні. В Україні дуже дорогий капітал", - сказав експерт.

За словами Ігоря Гута, на конкурентноспроможність потрібно дивитися не в рамках країни, а в рамках світу, і таким чином  виводити свої бізнес-моделі за межі України.

«Робіть все, що завгодно, єдине, чого не робіть – нічого не продавайте всередині країни, продавайте назовні», - наголосив експрет

Також він порадив бізнесменам робити український  бренд, який зараз стає трендовим.

Також експерт назвав три речі, які роблять країну успішною та назвав проблеми бізнесу після революції.

Окрім того, Ігор Гут розповів на яку модель варто орієнтуватися українській економіці та про прорив Львова на європейському просторі.

Нагадаємо, тема бізнес-сніданку була такою: "Про революцію. Про бізнес. Про маркетинг. Або у всьому винна конкуренція". 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!