Львів'янам розсилають sms-дезінформацію про втрати в АТО

2293 0
Останнім часом на Львівщині здійснюється дезінформування населення різноманітними способами. Зокрема, вчора, 14 серпня, на мобільні телефони надходили sms-повідомлення з неправдивою інформацією про втрати Збройних Сил України під час проведення АТО.

Як інформує Львівський обласний військовий комісаріат, відправником повідомлення вказано SMSINFO, а підпис під ним – «Комітет солдатських матерів».

"Розповсюдження такої інформації здійснюється з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки в регіонах та перешкоджання проведенню заходів часткової мобілізації", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора в Львівському обласному комісаріаті повідомили, що в центральних та західних областях України почали діяти організовані групи російських розвідників-провокаторів. Вони ходять по оселях українців з списками і сповіщають, що їх рідні начебто загинули під час виконання бойових дій в зоні АТО. 

ТЕГИ: АТО, ЗСУ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!